Редактор: e-mail: кадър bTVХората са уморени, вероятно и управляващите са уморени. Един приятел

...
Редактор: e-mail: кадър bTVХората са уморени, вероятно и управляващите са уморени. Един приятел
Коментари Харесай

Мануела Малеева: Колкото повече стоят на власт, толкова повече глупости ще вършат

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Хората са изтощени, евентуално и ръководещите са изтощени. Един другар ми сподели: „ Колкото повече време стоят, толкоз повече нелепости ще правят “ и аз одобрявам това, това разяснява в студиото на „ Лице в лице “ по bTV Мануела Малеева.

Бившата българска тенис звезда е деен участник в митингите за оставката на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев. „ По думите на господин Борисов аз съм мафия, дебелак, маймуна... Това е доста обидно “, разяснява Малеева.

Тя описа, че е участвала на ранните митинги на плажа в Росенец. „ Сараите в този момент са празни, в тях има нещо призрачно “, разяснява Малеева и добави, че има вяра, че с митингите може да се отвоюва страната, от тези, които желаят да ръководят постоянно.

„ Нещо по-лошо от това може ли да се случи? Според мен не може “, сподели някогашната тенисистка на въпрос от водещата Цветанка Ризова какво следва след митингите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР